miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Se fac angajări la Metrorex. Se caută mecanici de locomotivă, electromecanici și IDM

Se fac angajări la Metrorex, după ce anul trecut fostul director general al societății Ștefan Paraschiv a trimis la pensie câteva zeci de mecanici, iar intervalul de succedare a trenurilor s-a mărit.

Potrivit site-ului StirileProTV.ro, Metrorex analizează în prezent structura de personal pentru a stabili un minim de personal pe diferite categorii: mecanic de locomotivă și REM, impiegat de mișcare, meseriaș întreținere cale/tunel, defectoscopist, electromecanic.

După ce se va finaliza această analiză, responsabilii societății vor stabili posturile disponibile conform calificării şi pregătirii și vor fi chemați la interviu cei care și-au depus CV-urile la Registratură.

CITEȘTE și Cum suplinește Metrorex lipsa de mecanici: mărește timpul de așteptare la metrou


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Angajări la Metrorex. Ce salarii se oferă

Salariile de încadrare diferă în funcție de poziția ocupată, programul de lucru, la care se adaugă sporurile legale și cele prevăzute în contractul individual de muncă.

Salariile brute de încadrare sunt următoarele: mecanic de locomotivă – între 5.534 de lei și 6.853 de lei (5.000 de lei net, în medie), impiegat de mișcare – între 5.830 de lei și 6.660 de lei (5.000 de lei net), meseriaș întreținere – între 4.673 de lei și 5.266 de lei (4.000 de lei net), electromecanic – între 5.830 de lei și 6.660 de lei (5.000 de lei net). Sporurile de care beneficiază salariații Metrorex sunt cuprinse între 12% și 40% și se acordă în funcție de vechime, locul de desfășurare a activității, program de lucru (zi/noapte).

Ultimele Articole