miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Angajări la CFR Călători. Ultimele anunțuri cu posturi vacante scoase la concurs

Pentru perioada următoare se pregătesc angajări la CFR Călători, după ce operatorul feroviar de stat a publicat mai multe anunțuri privind organizarea de concursuri.

Cele mai multe concursuri se organizează pentru centralul CFR Călători și pentru Regionala București. Să le luăm pe rând.

Pe 6 noiembrie se organizează concurs pentru un post de economist I la Direcția Operațional, Serviciul Verificare Venituri, Serviciul Teritorial Verificare Venituri Trafic Intern București. Detalii găsiți AICI. La același serviciu va avea loc pe 3 noiembrie un concurs pentru ocuparea unui post de inspector de specialitate II, iar detaliile sunt disponibile AICI.

La SRTFC București, Revizia de Vagoane București Basarab, Atelier Reparații, Repararea cu Detașare a Vagoanelor Defecte, este disponibil un post de maistru. Concursul va fi pe 10 noiembrie, iar detalii găsiți AICI. Tot la SRTFC București, Revizia de Vagoane București Grivița – Atelier Reparații VD/VR – Recepție Reparare Vagoane Defecte, este scos la concurs, pe 3 noiembrie, un post de lăcătuș montator de agregate energetice și de transport. Detalii sunt disponibile AICI.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Angajări la CFR Călători, la regionalele Iași și Galați

La SRTFC Iași, Serviciul Control Trenuri, se scoate la concurs pe 30 octombrie un post de revizor regional SC. Detalii puteți consulta AICI. Un post de inspector de specialitate II este scos la concurs pe 10 noiembrie la SNTFC CFR Călători SA, Direcția Operațional, Serviciul Verificare Venituri, Serviciul Teritorial Verificare Venituri în Trafic Intern Iași. Detalii găsiți AICI.

La SRTFC Iași, Revizia de Vagoane Iași – Revizia și pregătirea tehnică a trenurilor, se organizează concurs pe 13 noiembrie pentru ocuparea a patru posturi de lăcătuș montator de agregate energetice și de transport. Detalii găsiți AICI. Tot la SRTFC Iași, dar la Divizia Comercial, Serviciul Exploatare mișcare-comercial, Compartiment Legitimații călătorie are loc concurs pe 10 noiembrie pentru ocuparea unui post de operator legitimații călătorie. Detalii sunt disponibile AICI.

La SRTFC Galați, Staţia Galaţi – Exploatare Manevră garnituri călători, se organizează concurs pe 3 noiembrie pentru un post de manevrant vagoane. Detalii găsiți AICI.

Concursuri la sucursalele regionale Timișoara, Craiova și Constanța

La SRTFC Timișoara se organizează concurs pe 16 noiembrie pentru un post de șef tură la comanda personalului de tren la stația Arad. Detalii sunt disponibile AICI.

La SRTFC Craiova va avea loc pe 7 noiembrie concurs pentru ocuparea a nouă posturi de mecanic de locomotivă-automotor debutant, la Depoul Pitești – SELC Piatra Olt – PLT Râmnicu Vâlcea, Depoul Pitești – Comanda Personalului și Îndrumare Locomotive și la Depoul Pitești – SELC Craiova, Comanda Personalului și Îndrumare Locomotive. Detalii găsiți AICI.

În fine, la Regionala Constanța va avea loc pe 3 noiembrie concurs pentru două posturi de instructor I (pentru sectorul mecanic) la Postul de Revizie Fetești. Detalii puteți consulta AICI.

Ultimele Articole