marți, decembrie 5, 2023
spot_img

Angajări la CFR Călători. Concursuri pentru posturi în central și la sucursalele regionale

Pentru perioada următoare se preconizează angajări la CFR Călători. Operatorul feroviar de stat a scos la concurs mai multe posturi, în centralul societății și la sucursalele regionale.

Pentru centralul CFR Călători, pe 9 octombrie va avea loc un concurs pentru ocuparea unui post de economist specialist la Serviciul Control Financiar de Gestiune – Serviciul Teritorial Control Financiar de Gestiune București. Detalii găsiți AICI.

La SRTFC București vor fi organizate două concursuri de angajare. Unul va avea loc pe 17 octombrie și vizează ocuparea unui post de inspector învățământ III la Stația București Grivița – Tehnic Personal Aprovizionare Administrativ SSM SU. Detalii sunt disponibile AICI. Cel de-al doilea va avea loc pe 13 octombrie și vizează ocuparea unui post de maistru la Revizia de Vagoane București Grivița – Atelier Mentenanță – Mecanic Șef. Detalii găsiți AICI.

Și la SRCF Galați sunt posturi disponibile, iar pe 12 octombrie vor fi organizate două concursuri. Primul vizează ocuparea unui post de mecanic locomotivă-automotor debutant la Depoul Galați – Comanda personalului şi îndrumare locomotive din cadrul SRTFC Galați. Detalii sunt disponibile AICI. Al doilea concurs este tot pentru un post de mecanic locomotivă-automotor debutant, dar la Depoul Tecuci – Punct de Lucru Tracțiune Buzău. Detalii găsiți AICI.

Tot pe 12 octombrie, la SRTFC Iași, Revizia de Vagoane Iași – Revizia și pregătirea tehnică a trenurilor, se organizează concurs pentru ocuparea unui post de șef de tură. Detalii pot fi consultate AICI.

Și la SRTFC Craiova este un post disponibil, de electrician montator instalații electrice la mijloacele de transport la Revizia de Vagoane Craiova – Revizia și Pregătirea Tehnică a Trenurilor. Concursul va fi organizat pe 16 octombrie, iar detalii găsiți AICI.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Angajări la CFR Călători, Regionala Timișoara

Cele mai multe posturi au fost scoase la concurs de SRTFC Timișoara. Pe 31 octombrie are loc un concurs pentru ocuparea unui post de revizor tehnic vagoane I la Revizia de Vagoane Simeria – Revizia şi pregătirea tehnică a trenurilor. Detalii găsiți AICI. Tot la Revizia de Vagoane Simeria – Revizia şi pregătirea tehnică a trenurilor este disponibil un post de lăcătuș montator agregate energetice și de transport. Concursul va fi organizat tot pe 31 octombrie, iar amănunte găsiți AICI.

Un post de lăcătuș montator agregate energetice și de transport este scos la concurs, pe 16 octombrie, și la Revizia de vagoane Arad – Revizia şi pregătirea tehnică a trenurilor. Detalii găsiți AICI.

Tot la Revizia de vagoane Arad, tot pe 16 octombrie se organizează concurs pentru ocuparea unui post de revizor tehnic de vagoane I. Detalii pot fi consultate AICI.

Ultimele Articole