spot_img
sâmbătă, septembrie 24, 2022
spot_img

Amenințare cu bombă la gara Târgoviște. Călătorii au fost evacuați

O amenințare cu bombă la gara Târgoviște a avut loc sâmbătă seara, iar călătorii aflați în clădirea stației feroviare au fost evacuați.

UPDATE. Ameninţarea cu bombă de la gara Târgovişte, s-a dovedit a fi falsă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. Sesizarea nu se confirmă, iar în urma verificărilor apelantul a fost identificat, urmând sa fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Un bărbat a anunțat sâmbătă autorităţile că la gara din Târgovişte ar fi o bombă, la faţa locului deplasându-se poliţişti şi reprezentanţi ai SRI pentru verificări, informează IPJ Dâmboviţa, citat de Digi 24.

”La data de 1 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în gara din municipiul Târgovişte este o bombă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind efectuate verificări în colaborare cu reprezentanţi din cadrul Serviciului Român de Informaţii”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Toate persoanele din interiorul clădirii stației au fost evacuate. La gară au ajuns mai multe echipaje ale Poliției, SRI și ale pompierilor. ISU Dâmbovița a trimis la fața locului un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare, dar și o autospecială de stingere cu apă și spumă, informează site-ul DBonline.ro.

Apelul nu a fost făcut prin numărul 112, ci prin centrala telefonică a gării.

Ultimele Articole