luni, martie 4, 2024
spot_img

Alte doua companii din Romania devin membre UNIFE

UNIFE-Amsterdam_UNIFE_GAUn număr de 11 companii din sectorul feroviar s-au alăturat Asociației Industriei Feroviare Europene (UNIFE), cu ocazia Adunării Generale ce a avut loc la Amsterdam.
Astfel, companiile Reloc Craiova și Uzina de Vagoane Aiud SA, alături de 21Net (Belgia), Becker s Industrie (Suedia), COMESVIL S.p.A. (Italia), Eaton (Marea Britanie), Iskratel (Slovenia), Kalthoff (Germania),  MEN Holding (Germania), MIOS Elettronica (Italia) și Teleste (Finlanda) se numără acum printre membrii UNIFE.
Următoarea Adunare Generală a UNIFE va avea loc pe 22 iunie 2017, la Madrid.

Problema măsurilor prin care instituțiile UE și statele membre pot sprijini cel mai bine competitivitatea globală a industriei feroviare europene a dominat dezbaterile din cadrul Adunării Generale UNIFE. De fapt, această reuniune a avut loc la doar două săptămâni de la adoptarea unei rezoluții a Parlamentului European privind competitivitatea industriei feroviare europene. Rezoluția  își propune să susțină industria de profil cu măsuri politice coordonate ale UE, pe fondul unei concurențe acerbe, cu care se confruntă industria europeană furnizoare de produse feroviare, la nivel mondial, în special din partea competitorilor mari din Asia.

Ultimele Articole