Alte cinci trenuri Coradia Polyvalent pentru Région Sud

14 mai 2019

Région Sud si SNCF Mobilités au comandat alte cinci trenuri regionale Coradia Polyvalent cu patru vagoane in cadrul unui contract in valoare de 32 de milioane de euro. Compania Alstom va livra noile trenuri in mai multe etape incepand cu sfarsitul lui 2020 si pana la inceputul lui 2021.
„Aceasta comanda suplimentara este inca o dovada a increderii pe care Région Sud o manifesta fata de Alstom si produsele sale. Trenul Coradia Polyvalent pentru Régiolis a fost apreciat de pasageri de cand a intrat in serviciu comercial in Franta. Avand peste 50 de milioane de kilometri acoperiti cu 250 de trenuri in circulatie din 2014, compania noastra ofera o solutie testata si de incredere”, a declarat Jean-Baptiste Eymeoud, Presedinte Alstom Franta.
Trenurile au o capacitate totala de 214 scaune si un nivel ridicat de confort pentru serviciile regionale. Scaunele vor fi dotate cu lampi individuale pentru citit si prize electrice. Trenurile au spatii speciale pentru biciclete si bagaje, ferestre largi si un nivel redus de zgomot si vibratii.
Datorita designului sau modular, trenul Coradia Polyvalent poate fi adaptat noilor cerinte ale fiecarei autoritati de transport, dar si diferitelor tipuri de servicii suburbane, regionale si intercity. Vehiculele au trei lungimi disponibile (56, 72 si 110 metri) si ofera confort optim pasagerilor.
Pana in prezent, au fost comandate 333 de trenuri Coradia in cadrul contractului acordat de SNCF Mobilités companiei Alstom in octombrie 2009, inclusiv 272 de trenuri Coradia Polyvalent si 61 de trenuri Coradia Liner.