spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Alstom va moderniza parcul de tramvaie din Los Angeles

Autoritatea de Transport Metropolitan din Los Angeles (METRO) a acordat Alstom un contract in valoare de 130 de milioane de euro pentru realizarea lucrarilor de modernizare a 52 de vehicule light rail P2000 care circula pe liniile Albastra, Verde si Expo din oras.
Conform contractului, Alstom va moderniza sistemele principale, precum propulsia, incalzirea, ventilatia si aerul conditionat, controlul automat al trenurilor, alimentarea cu energie auxiliara, franele, sistemul de comunicatie si usile, dar si boghiurile vehiculelor de metrou usor. Reparatiile vor permite METRO sa continue utilizarea flotei pentru inca 15 ani, imbunatatindu-i confortul, disponibilitatea si fiabilitatea.
Primele vehicule care vor fi reparate vor ajunge in Mare Island (orasul Vallejo, California) in iulie 2017, iar ultimul vehicul LRV modernizat isi va relua serviciul in 2021.
Alstom va realiza lucrarile de reparatii in cadrul fabricii din Mare Island din Vallejo, California. Acest centru dedicat productiei si lucrarilor de reparatie si modernizare va dezasambla vehiculele, le va asambla la loc si va realiza testele. Centrul Alstom din Naperville, Illinois, va furniza serviciile de inginerie in cadrul proiectului.
„Suntem incantati ca METRO a recunoscut meritele Alstom si ne-a ales sa modernizam flota de vehicule P2000 in functie de oferta noastra tehnica, dar si de experienta noastra anterioara in managementul proiectelor si in functie de performante. Compania Alstom este dedicata furnizarii de servicii companiilor de transport de pe coasta americana de vest, iar modernizarea vehiculelor light rail va permite METRO sa ofere servicii calitative clientilor sai”, a declarat Jérôme Wallut, prim vicepresedinte Alstom pentru America de Nord.

Ultimele Articole