marți, iulie 2, 2024
spot_img

Alstom va livra 8 trenuri Coradia Lint companiei DB Regio

coradia+dbAlstom a primit un contract pentru livrarea a 8 trenuri regionale Coradia Lint companiei DB Regio in Germania. Valoarea totala a contractului este de aprox. 40 de milioane de euro. Contractul a fost inclus in trimestrul patru al anului fiscal 2015/2016. Toate trenurile vor fi livrate pana in martie 2019 pentru operarea pe reteaua diesel a regiunii Nuremberg. Aceste trenuri vor completa flota existenta a DB Regio care consta in 27 de trenuri livrate de catre Alstom in 2008. Acest contract marcheaza cel de-al 900-lea tren Coradia Lint vandut de companie.
Produs in cea mai mare fabrica Alstom aflata in Salzgitter (Germania), trenurile Coradia Lint comandate de DB Regio au o capacitate totala de 370 de persoane si 170 de locuri. Trenurile pot atinge o viteza maxima de 140 km/h. Pentru a maximiza flexibilitatea si confortul, cele 8 trenuri noi vor fi proiectate pentru a se alinia flotei existente si pentru a asigura cuplarea ulterioara a trenurilor.

IN THE SPOTLIGHT

Avansul șantierelor feroviare în luna mai. Un constructor ”a spart norma”

Club Feroviar vă prezintă, ca de fiecare dată când apar informații noi, avansul șantierelor feroviare pentru modernizarea infrastructurii. Acum, situația aferentă lunii mai 2024...

Ultimele Articole