spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

Alstom va livra 10 automotoare diesel Coradia Lint in Germania

Operatorul feroviar din Baden-Württemberg, HzL Hohenzollerische Landesbahn, a acordat companiei Alstom un contract in valoare de 50 de milioane de euro pentru furnizarea a 10 trenuri regionale Coradia Lint. Automotoarele diesel vor fi construite la fabrica Alstom din Salzgitter si livrate pana in mai 2019 pentru a circula pe liniile RE Ulm-Aalen, RB Ulm-Langenau si  RB Ulm-Munderkingen lines (Vergabenetz 12 “Ulmer Stern”).
Coradia Lint 54 este un automotor diesel cu consum redus care poate atinge o viteza maxima de operare de 140 km/h cu o rata de accelerare ridicata. Trenurile cu doua vagoane comandate de HzL au o inaltime de acces de 628 mm si o capacitate totala de 150 de scaune pentru calatori, incluzand si 18 suporturi pentru biciclete. Vehiculele sunt spatioase, aproape toate scaunele fixe avand mese pentru laptopuri. Trenurile sunt echipate cu Wi-Fi, sistem de informare si relaxare a calatorilor cu monitoare pentru informare statica si dinamica, dar si un sistem de supraveghere video care garanteaza un nivel ridicat de siguranta a calatorilor.
„Odata cu acest contract, vehiculele Coradia Lint produse de Alstom vor deservi pentru prima data regiunea Baden-Württemberg. Faimoasele trenuri regionale ale companiei vor fi cu adevarat binevenite in regiune, aducand confortul calatorilor la un nou nivel”, a declarat Jochen Slabon, Director Vanzari Alstom in Germania si Austria.

Ultimele Articole