miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Alstom va construi un centru nou in nord-vestul Angliei

alstomConsiliul local din Halton Borough a aprobat achizitionarea a 30 de acri de teren de catre Alstom pentru constructia unui nou Centru Tehnologic la Widnes in zona Liverpool.
Ca urmare a aprobarii consiliului, piatra de temelie va fi pusa inainte de inceperea verii, iar lucrarile de constructie vor incepe mai tarziu anul acesta. Investitia se ridica la 25 de milioane de euro. In cadrul centrului, Alstom va construi o unitate de instruire, Academia Nord-Vestica de Instruire in Transport , care va fi inaugurata in toamna anului 2017. Aceasta academie va functiona ca un centru de cercetare si dezvoltare oferind instruire in inginerie, productie, management de proiect si alte abilitati vitale in sectorul de transport, dezvoltand abilitatile fortei de munca si sustinand ucenicii si proaspetii absolventi din industria feroviara din nord-vest.
In viitorul apropiat, Alstom va folosi centrul pentru a realiza lucrarile de intretinere esentiale. Deoarece peste jumatate din flota de trenuri a Marii Britanii a trecut de jumatatea duratei de viata, centrul va oferi expertiza necesara intretinerii si modernizarii trenurilor.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole