spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

ALSTOM TRANSPORT SA – Partener Principal la Târgul de Carieră Feroviară în România, ediția a IV-a

Târgul de Carieră Feroviară în România, la care ALSTOM TRANSPORT SA este Partener Principal, se află la cea de-a IV-a ediție și se va desfașura online.

Târgul de Carieră Feroviară în România permite companiilor să atragă potenţiali angajaţi de valoare, dar şi viitoare talente din instituţiile de învăţământ colaboratoare, consolidându-şi în același timp brand-ul de angajator.

CFiR este singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

Această ediție se va desfășura în format online, dar companiile doritoare de a susține interviurile în format fizic (off-line) își vor putea chema candidații la sediul lor, existând această opțiune atunci când un candidat solicită programarea unui interviu.

ALSTOM TRANSPORT SA – Partener Principal

De peste 25 de ani, compania Alstom este deschizătoare de drumuri, având un rol important în tranziția României către un transport feroviar modern și sustenabil. De la soluții de control digital al traficului feroviar, infrastructură și electrificare, la mentenanța pe termen lung a flotei de trenuri a metroului București, Alstom aduce în mod activ o schimbare pozitivă în transportul feroviar din România.

Prin diversitatea și complexitatea proiectelor sale, Alstom este un angajator atractiv pentru generațiile tinere de specialiști români, dar şi pentru cei mai în vârstă, oferindu-le șansa de a se dezvolta profesional într-un mediu internațional, având acces la informații și capabilități din toată lumea.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Să fii angajat al companiei Alstom înseamnă să faci parte dintr-o echipă internațională cu înaltă calificare și să lucrezi pentru unele dintre cele mai prestigioase proiecte de control digital al traficului, mentenanță și infrastructură din industria feroviară, atât în România, cât și în alte țări.

Compania Alstom promovează o cultură orientată spre inovare și excelență, cu oportunități de carieră de nivel internațional. Cine face parte din echipa Alstom are ocazia unică de a contribui în mod direct la modernizarea soluțiilor de transport, precum și la un viitor al mobilității digital și sustenabil.


PROGRAMAŢI-VĂ LA UN INTERVIU

Pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România trebuie să urmezi cei 5 pași de mai jos. Pentru a obține instrucțiunile detaliate dă click pe butonul de mai jos.

  1. Să ai cont și să îți completezi CV-ul pe platforma CFiR
  2. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
  3. Să te înscrii la interviuri și să obții confirmarea din partea angajatorului
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

INSTRUCȚIUNI COMPLETE DE ÎNREGISTRARE LA INTERVIU

COLABORATORI 

facultatea de transporturi UPB logo CFDP Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” oferă un curriculum liceal pentru profilul Tehnic, Servicii și Teoretic CTT BRAŞOV - calificare în toate domeniile de transport

Ultimele Articole