spot_img
luni, august 15, 2022
spot_img

Alstom transferă către Hitachi Rail contribuția Bombardier la V300 Zefiro

Alstom a finalizat transferul contribuției Bombardier Transportation (companie cumpărată de Alstom Transportation) la trenul de mare viteză V300 ZEFIRO către Hitachi Rail.
Alstom a finalizat transferul contribuției Bombardier Transportation la trenul de mare viteză V300 ZEFIRO către Hitachi Rail. Închiderea tranzacției cu Hitachi Rail a fost cerută de Comisia Europeană în legătură cu achiziția Bombardier Transportation.
Tranzacția face parte din angajamentele Alstom față de Comisia Europeană, în legătură cu cele ale Alstom la achiziționarea Bombardier Transportation. Alstom va continua să-și onoreze obligațiile în temeiul comenzilor existente pentru material rulant de la Trenitalia și ILSA pentru a asigura o tranziție fără întreruperi.
Tranzacția respectă toate procesele sociale aplicabile și consultări cu organele de reprezentare a salariaților și a fost supusă aprobării de reglementare.


Bombardier Zefiro este o familie de trenuri de pasageri de mare viteză proiectate de Bombardier Transportation, ale căror variante au viteze maxime de operare cuprinse între 250 km/h (160 mph); 380 km/h (240 mph) și 400 km/h (250 mph).

Ultimele Articole