Alstom si Teleste continua cooperarea pentru implementarea sistemelor la bordul vehiculelor

Teleste Corporation a semnat un acord cadru pentru implementarea sistemelor sale la bordul trenurilor Alstom. Conform acordului, Teleste a primit deja comenzi anul acesta pentru livrarea sistemelor la bordul vehiculelor pentru peste 100 de trenuri Alstom pe piata europeana de transport public. Produsele Teleste livrate Alstom includ solutii la bordul vehiculelor precum sisteme de informare a calatorilor (PIS), CCTV, sisteme de intercomunicare si sisteme de adresare publica, dar si ecrane TFT si LED.
Acest acord continua cooperarea anterioara dintre Alstom si subsidiara Teleste, Teleste Information Solutions (numita anterior Mitron).
„Suntem incantati sa continuam cooperarea cu Teleste in ale carei tehnologii, operatiuni si performanta de livrare am capatat incredere de-a lungul anilor. Pentru a oferi servicii atractive si pentru a imbunatati punctualitatea si disponibilitatea vehiculelor, avem nevoie de sisteme si tehnologii care ofera acces rapid la informatie si adaptarea la cererea de servicii in schimbare”, a declarat Laurent Bacqué, Commodity Manager, Alstom.

Foto: Alstom