Alstom si-a imbunatatit scorul indicatorilor de sustenabilitate Dow Jones

Compania Alstom a fost inclusa pentru al 7-lea an consecutiv in Dow Jones Sustainability Index (DJSI), World and Europe, indicatori care recunosc pozitia de lider a companiei in domeniul sustenabilitatii. Cu un scor total de 80 din 100 de puncte DJSI, reprezentand o crestere cu doua puncte fata de rezultatul anului trecut, Alstom si-a imbunatatit semnificativ pozitia printre cele 3 400 de companii invitate sa participe la evaluare si este acum printre cele 5% companii de top evaluate.
Anul acesta, Alstom si-a imbunatatit considerabil rezultatele indicatorilor Codes of Business Conduct, Climate Strategy, Product Stewardship si Occupational Health & Safety.
„Compania Alstom este incantata ca a fost inclusa pentru al 7-lea an consecutiv in Dow Jones Sustainability Index (DJSI), fapt care confirma, inca o data, angajamentul nostru de a crea solutii moderne si durabile si de a implementa practici de business responsabile. Suntem mandri mai ales de imbunatatirea rezultatelor obtinute in ultimii doi ani”, a declarat Cécile Texier, Director Sustenabilitate si CSR.
Lansat in 1999, DJSI World este primul index global care monitorizeaza companiile de succes care se bazeaza pe principiul sustenabilitatii conform analizei RobecoSAM a factorilor de mediu, sociali si de guvernanta (ESG) si a metodologiei S&P DJI. In fiecare an, RobecoSAM evalueaza cele mai mari companii ale lumii folosind Corporate Sustainability Assessment (CSA), un factor care utilizeaza o metodologie solida bazata pe reguli pentru a converti in medie 600 de puncte de date pe companie intr-un scor total. Acest scor determina includerea in DJSI.

 

Abonați-vă la Newsletter, accesând link-ul https://clubferoviar.ro/abonare-newsletter/, sau urmăriți-ne pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/clubferoviar/,  pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si anunțuri de angajare din sectorul feroviar din România.