spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Alstom si CoSMo dezvolta o noua aplicatie de eficientizare a sistemului feroviar

infra-alstomAlstom and CoSMo, o companie de tehnologie specializata in management, au anuntat un parteneriat strategic pentru dezvoltarea unei noi aplicatii de imbunatatire a eficientei globale a sistemului feroviar.
Aplicatia este dezvoltata pentru a stabili standardul international pentru eficienta energetica si optimizare a operatiunilor. Acest lucru va permite operatorilor sa ia in considerare toate operatiunile feroviare, ceea ce nu s-a mai facut pana in prezent, deoarece fiecare parte a unui sistem este, de obicei, evaluata separat. Astfel, Alstom va putea sa proiecteze mai eficient retelele de transport si sa atinga un nivel de performanta mai inalt si standarde de calitate a serviciului mai ridicate.
Aplicatia va avea la baza platforma software CoSMo. Expertiza Alstom in operatiuni si tehnologii feroviare si experienta CoSMo in optimizarea investitiilor in active si managementul deciziilor va permite aplicatiei sa devina un instrument valoros pentru proprietarii de sisteme feroviare si administratorii de infrastructura din intreaga lume.
„Datorita numarului mare de sisteme urbane integrate aflate in dezvoltare la nivel international, Alstom beneficiaza de multa experienta in optimizarea solutiilor de transport. Aplicatia realizata in parteneriat cu CoSMo ne va permite sa ne consolidam competentele de simulare si sa optimizam durata de viata a sistemelor noastre in beneficiul clientilor nostri”, a declarat Eric Marie, VP Systems, Alstom.

Ultimele Articole