spot_img
sâmbătă, aprilie 1, 2023
spot_img

Alstom, premiata pentru substatia de alimentare cu energie electrica Hesop

01-alstom-HesopAnul acesta, Alstom si Metroul din Londra au fost premiati atat de Railway Industry Awards, cat si de Transport Times in Marea Britanie pentru Hesop, punctul sau de racord la retea cu dublu sens. Hesop a functionat la statia Cloudesley Road timp de un an pentru a deserve Linia Victoria a Metroului din Londra, oferind satisfactie maxima clientului sau.
Hesop functioneaza prin transformarea si transferarea energiei neutilizate, produse de trenuri in timpul franarii, catre reteaua electrica de medie tensiune pentru a fi redistribuita in retea. Sistemul de control Hesop recupereaza energia prin intermediul celei mai eficiente rute pe care o permite infrastructura. Hesop permite recuperarea a mai bine de 99% din energia de tractiune produsa in timpul franarii, care este de obicei pierduta, reducand astfel emisiile CO2 prin scaderea consumului de energie.
„Daca Hesop ar fi instalat la scara mai larga de-a lungul retelei de metrou, exista beneficii posibile atat in ceea ce priveste reducerea energiei, cat si in privinta racirii tunelului, ceea ce, cu siguranta, va fi apreciat de calatori”, a declarat Terence Watson, Directorul Executiv al Alstom pentru Marea Britanie si Irlanda.

Ultimele Articole