marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Alstom – trenurile Coradia Lint înregistrează un nou succes în Germania

Alstom-Magdeburg_coradia_abelio2Producătorul francez de material rulant, Alstom, va livra 52 de trenuri regionale Coradia Lint 41 operatorului german Abellio, contractul având o valoare totală de aproximativ 170 de milioane de euro. Aceasta este cea mai mare comandă plasată vreodată pentru trenurile Coradia Lint 41 de către un singur client. Trenurile Coradia Lint sunt proiectate și fabricate în cadrul celei mai mari unități de producție a Alstom la nivel mondial, în Salzgitter (Germania). Trenurile vor intra în circulație în decembrie 2018, pe liniile neelectrificate din Saxonia-Anhalt, care leagă capitala landului, Magdeburg, de orașele Wolfsburg și Stendal din nord, Erfurt și Halle din sud și Goslar în vestul țării.
”Autoritatea de Transport Public din Saxonia-Anhalt, NASA, a stabilit un nivel ridicat al cerințelor de calitate pentru aceste noi trenuri. Alstom oferă pasagerilor un tren regional modern, proiectat în Germania. Abellio este un partener pe termen lung pentru Alstom și operează deja trenuri Coradia Lint”, a declarat Didier Pfleger, vice – președinte Alstom pentru Germania și Austria.
”Cu aceste trenuri noi operăm 13 linii în total. Vom oferi aceeași calitate pe care clienții noștri din rețeaua Saale-Turingia-Südharz o cunosc deja. În plus față de echipamentele tehnice moderne, fiecare dintre trenurile noastre vor avea, de asemenea, un agent de customer service”, adaugă Dirk Ballerstein, director general Abellio Rail Germania Centrală.

Ultimele Articole