spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Alstom lanseaza solutii moderne de mobilitate

alstom smartAlstom a lansat doua solutii, dezvoltate de Metrolab, care vor imbunatati conditiile de calatorie in retelele de transport urbane.
Optimet OrbanMap este un sistem de informare dinamic pentru calatorii din statiile de metrou care permite vizualizarea rapida a retelei de metrou, activitatii sale, locatiei trenurilor, a timpilor de calatorie, intreruperilor in serviciu si nivelului de confort la bordul trenurilor.
Gradul de ocupare a trenului in timp real Optimet, o alta solutie inteligenta, va facilita fluxul calatorilor pe peroane. Acesta afiseaza gradul de ocupare per vagon cu o banda LED colorata (rosie, portocalie sau verde) instalata deasupra usilor, dar si pe monitoarele instalate in pasajele din statii si/sau in lifturi.alstom-smart-inno
Pentru operatori, Alstom lanseaza Mastria, prima solutie de supraveghere multimodala. Datorita Mastria, toti operatorii de transport dintr-un anumit oras sunt conectati: retelele de autobuz, de tramvai sau de metrou, dar si taxiurile, sistemul de partajare a autovehiculelor si bicicletelor, politia etc. Obiectivul este maximizarea fluiditatii intre modurile de transport urbane si organizarea rutelor pentru calatori.
„Alstom lanseaza solutii noi de transport pentru a se asigura ca sistemul feroviar devine mai integrat, mai eficient pentru operatorii de transport si mai atractiv pentru calatori. Credem ca rolul Alstom nu este doar acela de a furniza material rulant, servicii si intretinere, ci si solutii de mobilitate pentru o lume aflata in continua transformare. Solutiile digitale pe care le lansam astazi si activitatile noastre recente, printre care lansarea Aptis si investitia in EasyMile, vor revolutiona lumea transporturilor”, a declarat Presedintele Alstom, Henri Poupart-Lafarge.
Anuntul a fost facut in perioada premergatoare expozitiei UITP 2017.

Ultimele Articole