luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Alstom furnizeaza sisteme de tractiune pentru Linia 3 a metroului din Chendgu

Chengdu metroChengdu Metro Corp. a acordat Alstom un contract pentru livrarea sistemelor de tractiune pentru 288 de vagoane de metrou care vor circula pe Linia 3, cea mai noua linie de metrou a orasului.
Prin intermediul joint-venture-ului sau chinez SATEE (Shanghai Alstom Transport Electrical Equipment Co. Ltd.), Alstom furnizeaza sistemul sau de tractiune OptONIX, proiectat si dezvoltat special pentru piata chineza.
Alstom a fost responsabil si cu livrarea sistemelor de tractiune pentru 144 de vagoane de metrou care vor circula pe prima sectiune a Liniei 3. Sistemele de tractiune pentru toate cele trei sectiuni sunt produse de SATEE in China si de Alstom in Franta si Belgia, cu componente livrate de Tarbes si software oferit de Charleroi.
Linia este construita in trei etape, prima etapa fiind inaugurata in august 2016. Contractul, estimat la aprox. 40 de milioane de euro, pentru fazele 2 si 3 ale liniei, va fi gata pentru teste in 2018. Atunci cand va fi finalizata, Linia 3 va avea 50 km si va include 37 de statii, conectand suburbiile orasului Chengdu de centru.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole