spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Alstom finalizeaza interventia pentru sistemul de semnalizare pe Linia A din Paris

01-alstomIn perioada 23 iulie-21 august, Alstom a realizat proiectul de demontare si reasamblare a echipamentelor sistemului de semnalizare si control, proiectul fiind necesar pentru innoirea liniei balastate Line A.
Linia RER A a fost redeschisa traficului de pasageri pe 21 august, in conformitate cu programul stabilit initial si anuntat de RATP.
Alstom a eliminat 150 de articole de echipament de semnalizare, precum luminile, circuitele de cale si echipamentul de control al vitezei pentru a face posibila balastarea liniei de catre Colas Rail.
Dupa balastarea liniei, Alstom a reinstalat echipamnul de semnalizare si a executat testele necesare pentru eliminarea problemelor legate de deschiderea liniei.
„Acesta operatiune confirma knowhow-ul companiei Alstom privind administrarea sistemului de semnalizare si demonstreaza expertixa noastra si flexibilitarea privind complexitatea unui proiect feroviar urban ce deserveste clientii, in acest caz, RATP”, a declarat Benoit Pellerin, Director de Infrastructura Franta.

Ultimele Articole