spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Alstom castiga contractul pentru Linia 7 a metroului din Taipei, Taiwan

Departamentul de Proiecte al Sistemului de Tranzit Rapid al Municipalitatii din Taipei (SEMPO) a acordat companiei Alstom si companiei taiwaneze CTCI un contract in valoare de 378 de milioane de euro pentru livrarea unui sistem de metrou integrat pentru prima faza a Liniei 7 a Metroului din Taipei. In cadrul contractului, cota companiei Alstom se ridica la 220 de milioane de euro.
Ca lider al consortiului, Alstom va livra 19 trenuri Metropolis (in total, 76 de vagoane), sistemul de semnalizare automat Urbalis CBTC, sistemul SCADA si usile care despart peronul de linie. In plus, Alstom va colabora cu CTCI pentru realizarea managementului de proiect si a integrarii sistemului.
CTCI va realiza lucrarile la linie, alimentarea cu energie, echipamentul necesar depourilor, sistemele de telecomunicatii si ticketing.
Linia Wanda Zhonghe Shulin sau Linia 7 a Metroului din Taipei este o linie de tranzit rapid cu o capacitate medie. Prima faza a proiectului include constructia unei sectiuni de 9.5 km si 9 statii care leaga orasul de cartierele noi, Zhonghe si Tuchen, in 15 minute.

Ultimele Articole