Alstom a castigat un contract pentru Linia B a metroului din Buenos Aires

AlstomIn urma unei licitatii publice internationale, Alstom a castigat un contract in valoare de 17 milioane de euro pentru reinnoirea sistemului de furnizare a energiei electrice pentru Linia B a Subterráneos de Buenos Aires (SBASE). Proiectul va dura 15 luni.
Contractul include proiectarea, asamblarea si darea in folosinta a cablurilor de tensiune medie, sistemului de alimentare prin sina a treia si sectionarilor din tuneluri. De asemenea, acesta include modificarile necesare in substatii si alte sisteme complementare ale sistemului de alimentare cu energie electrica.
Linia B, operationala din 1930, are aprox. 10 km si include 18 statii. Proiectul va creste capacitatea liniei si va aduce beneficii celor 250,000 de calatori care folosesc acest serviciu in fiecare zi. Alstom a furnizat deja sisteme de semnalizare pentru Linia B in 2005 cu o extensie in 2013.
„Compania Alstom se mandreste cu primul contract de infrastructura pentru Metroul din Buenos Aires. Datorita acestui proiect, Alstom isi confirma parteneriatul de lunga durata cu SBASE, oferind solutii eficiente si durabile care contribuie la cresterea eficientei si calitatii serviciilor utilizate de populatia din Buenos Aires”, a declarat Michel Boccaccio, Vicepresedinte Alstom pentru America Latina.