spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

Alina Gorghiu intră și ea în corul criticilor lui Drulă în cazul trenului plin de copii

Senatoarea PNL Alina Gorghiu, apropiată mai nou a șefului Guvernului, Florin Cîțu, după ce s-a simțit marginalizată de Ludovic Orban, lansează și ea un atac la adresa ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, vinovat de nu se fi dus la fața locului când un tren plin de copii a rămas în Bărăgan.

Dacă are tribună cu numele ei se simte obligată să spună ceva de la aceasta

Senatoarea lansează laude ca să aibă de fapt ocazia criticării ministrului, fără a părea un atact gratuit, subiectiv la adresa lui.

Ea a spus luni seara că și-ar dori mai multă transparență și mai multe explicații din partea ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, referitor la problemele care au apărut în ultima perioadă pe calea ferată:

“Ministerul Transporturilor nu este nici pe departe un minister chiar facil, este un minister extraordinar de dificil cu o grămadă de dosare nerezolvate în ultimii 30 de ani. I-am fost alături și eu, și premierul, și colegii din PNL ministrului Transporturilor atunci când a pus problema Metrorex pe tapet și a rezolvat o speță care nu fusese de foarte mult timp rezolvată”, l-a lăudat Gorghiu.

Esența celor spuse abia acum a urmat. „Aș vrea însă mai multă transparență și mai multe explicații din partea ministrului. Nu l-am văzut nici atunci când a fost așa-zisul tren al groazei (Fundulea, 29 iulie – n.red.), expresie folosită de media când copiii au rămas zeci de ore blocați într-un tren care a avut nevoie de trei locomotive ca să ajungă la destinație și îmi amintesc că mi-am pus și atunci semne de întrebare de ce nu reacționează ministrul la solicitarea premierului care a fost legitimă, de a-l demite pe cel care gestiona această situație”, a declarat Alina Gorghiu.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole