spot_img
joi, decembrie 1, 2022
spot_img

Persistă problemele cu alimentarea cu electricitate a locomotivelor în vestul țării

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a anunțat luni că persistă problemele cu alimentarea cu electricitate a locomotivelor în vestul țării.

Problemele au apărut duminică după-amiază în zona Deva – Ilteu, așa cum a scris Club Feroviar. Operatorul feroviar de stat a precizat că încă din momentul avizării, după producerea deranjamentului, a pus la dispoziția managerului de infrastructură – Compania Națională de Căi Ferate CFR SA – locomotive diesel pentru a se putea tranzita zona afectată.

Trenuri afectate de problemele cu alimentarea cu electricitate a locomotivelor

Trenurile afectate sunt:

R 2044 Arad – Simeria;

IR 74  Brașov – Curtici.

Totodată, trenul IRN 1920 în relația Mangalia – Arad, a acumulat până în prezent 120 de minute întarziere din cauze neimputabile CFR Călători (condiții de circulație, lipsă de tensiune etc.), au mai precizat oficialii operatorului.

CITEȘTE și Călătorie de coșmar pentru pasagerii unui tren Interregio Arad-Mangalia

Tot ei au avertizat că se estimează că vor fi afectate în continuare trenurile care vor tranzita zona până la terminarea lucrărilor efectuate de CFR SA. Programul de circulație în zonă se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

CFR Călători le cere scuze călătorilor pentru întârziere şi pentru disconfortul întâmpinat, se precizează în finalul comunicatului CFR Călători.

Ultimele Articole