duminică, mai 28, 2023
spot_img

VIDEO Poliția de Frontieră a depistat trei algerieni într-un marfar, când încercau să treacă granița în Serbia

Poliția de Frontieră a depistat trei algerieni într-un marfar, când încercau să treacă granița în Serbia, pe la punctul de trecere Stamora Moravița.

algerieni într-un marfar maşina lovită de tren

”Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stamora Moraviţa – judeţul Timiş au depistat trei cetăţeni din Algeria, solicitanţi de azil în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Serbia, ascunşi într-un  tren de marfă”, a informat duminică Poliția de Frontieră.

Astfel, sâmbătă, 07.12.2019, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa feroviar, judeţul Timiş, pe sensul de ieşire din ţară, în urma controlului făcut de către poliţiştii de frontieră asupra unui tren cu destinaţia Serbia, care transporta autoturisme, au fost descoperite ascunse, printre marfa transportată, trei persoane de sex masculin.

Trei algerieni într-un marfar. Se vor alege cu dosare penale

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbaţii sunt cetăţeni din Algeria, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar persoanele au fost predate la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Ultimele Articole