duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Alertă cu bombă în trenul de la Budapesta

Alertă cu bombă în trenul de la Budapesta. Un tren de călători a fost oprit în noaptea de miercuri spre joi, în gara din Lugoj, după ce un apel la 112 anunţa prezenţa unei bombe într-un vagon.

Poliţiştii au împânzit în câteva minute gara şi au solicitat prezenţa unor echipe specializate în astfel de cazuri, potrivit lugojinfo.ro, preluat de Club Feroviar. Trenul circula pe ruta Budapesta-Bucuresti. Mai multe surse au declarat pentru Lugoj Info.ro că apelantul a susţinut că bomba s-ar afla în toaleta unui vagon.

Apelul de alertă cu bombă a fost localizat în municipiul Bucureşti. Poliţişti de la Timişoara şi Lugoj, dar şi echipaje de prim ajutor au sosit în gară. După zeci de minute în care s-au folosit inclusiv câini special antrenaţi pentru depistarea de explozibil, s-a ajuns la concluzia că alarma era falsă. Trenul şi-a continuat drumul, iar poliţiştii au început o anchetă pentru a afla cine a sunat la 112. Dacă persoana va fi identificată, va trebui să plătească toată deplasarea echipajelor care au participat la acţiune. (foto generic)

Ultimele Articole