spot_img
sâmbătă, august 13, 2022
spot_img

VIDEO Alegeri locale 2020. Ministrul Lucian Bode a votat la Zalău

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a votat la Zalău, localitatea sa de baștină, în cursul dimineții de duminică, la scrutinul pentru alegeri locale 2020.

Lucian Bode a votat proiectele feroviare pentru Timișoara veniturile CFR Călători au scăzut Lucian Bode nu are coronavirus Lucian Bode despre coronavirus Cabinetul Cîţu Guvernul Cîţu Bode a primit aviz negativ Lucian Bode vrea din nou ministru Lucian Bode despre CFR Marfă

El i-a îndemnat pe români să vină la vot și a precizat că au fost luate toate măsurile sanitare de protecție necesare pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus. ”Nu avem niuciun motiv de îngrijorare că dacă vom merge la o secție de votare vom avea probleme și, Doamne ferește!, să ne îmbolnăvim. E o datorie pentru toți românii ca astăzi să- aleagă pe cei care le vor gestiona bugetele, dezvoltarea pentru următorii patru ani”, a spus ministrul Transporturilor.

Lucian Bode a votat pentru schimbare

El a precizat că la aceste alegeri a ales pentru județul Sălaj schimbarea. ”Pentru mine a fost foarte simplu, cum de altfel este pentru toți sălăjenii: alegi continuitatea sau alegi schimbarea. Eu am ales schimbarea în bine. Am ales gândindu-mă la toți sălăjenii care așteaptă de la cei pe care-i votează dezvoltarea județului, dezvoltarea localității, așteaptă investiții noi, așteaptă dezvoltarea infrastructurii la nivel județean, regional, la nivel local. O axă Guvern – Consiliul Județean – Consiliul Local este ceea ce are nevoie orice comunitate pentru a se dezvolta”, a spus Lucian Bode la ieșirea de la urne.

Alegeri locale 2020. Prezență ridicată la urne

Prezenţa la vot este 4,51%, iar în Bucureşti este 3,76%, la ora 9:00, la alegerile locale de duminică. În Bucureşti, prezenţa la urne este mai mare decât în urmă cu patru ani, când a fost 2,3%.

Până la ora 9:00, în ţară votaseră 770.282  de alegători, reprezentând 4,51 % din total, potrivit raportărilor Biroului Electoral Central (BEC).

18.295.485 de cetăţeni cu drept de vot sunt chemaţi duminică la urne pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.

Ultimele Articole