miercuri, mai 1, 2024
spot_img

Spații comerciale din agențiile de voiaj CFR Călători, scoase la închiriere

Mai multe spații comerciale din agențiile de voiaj CFR Călători sunt oferite spre închiriere de către operatorul feroviar de stat.

În condițiile în care acum îți poți cumpăra bilete de tren de pe laptop sau de pe telefon, tot mai puțini români (doar cei mai în vârstă care nu au suficiente competențe digitale) aleg să se ducă la agențiile de voiaj pentru a-și planifica și a-și plăti călătoria. Astfel, SNTFC CFR Călători scoate la închiriere spații comerciale din aceste agenții.

Pe site-ul CFR Călători sunt postate anunțuri de scoatere la licitație a acestor spații. Cel mai recent anunț este postat de Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Iași, care organizează la sediul său o licitație publică cu strigare pentru închirierea unui spațiu în suprafață de 42,60 mp, situat în incinta Agenției de Voiaj Câmpulung Moldovenesc. Data limită de depunere a documentelor de înscriere și participare la licitație este 23 aprilie 2024, ora 15.00 la sediul SRTFC Iași, str. Piața Gării. Nr. 1, corp B. Ofertele financiare se vor prezenta în plic închis și sigilat la data și ora desfășurării licitației. Licitația va avea loc în data de 25 aprilie 2024, ora 12.00, la sediul SRTFC Iași.Alte încercări de a închiria spații comerciale

Un alt anunț este postat tot de Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Iași, care organizează la sediul său licitație publică cu strigare pentru închirierea unui spațiu în suprafață de 127 mp, situat în incinta Agenției de Voiaj Roman. Data limită de depunere a documentelor de înscriere și participare la licitație este 12 aprilie 2024, ora 12.00, la sediul SRTFC Iași. Licitația va avea loc în data de 17 aprilie 2024, ora 12.00, la sediul SRTFC Iași.

În ultima perioadă au fost scoase la închiriere spații și din agențiile de voiaj CFR Călători din Caracal (46,32 mp), Râmnicu Vâlcea (17,07 mp), Eforie Sud (unul de 53,55 mp și altul de 270,02 mp) sau cea din Deva (119 mp).

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole