spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Agentia Centrala de Finantare sustine un proiect de tramvai in Riga

03-rigaAgentia Centrala de Finantare si Contractare (CFLA) a ajuns la concluzia ca noua versiune a planului realizat de compania de transport public din Riga, Rigas Satiksme, de a construi o linie de tramvai pe strada Skanstes indeplineste toate cerintele, astfel incat proiectul poate continua. De asemenea, CFLA a concluzionat ca proiectul este in conformitate cu cerintele de finantare ale Uniunii Europene cu privire la dezvoltarea infrastructurii de transport.
Conform CFLA, evaluarea calitatii proiectului poate incepe acum. Aceasta evaluare va fi realizata de experti independenti din cadrul Comisiei Europene. Ulterior, Comisia Europeana va lua decizia finala in decurs de trei luni sau mai mult.
Dupa evaluarea versiunii anterioare a proiectului, CFLA a facut referire la mai multe probleme si a solicitat o evaluare suplimentara a riscurilor cu privire la programul de implementare a proiectului, dar si parerea Inspectoratului de Protectie a Monumentelor Culturale despre proiect. Noua versiune a planului include si conditiile Inspectoratului de Protectie a Monumentelor Culturale care vor trebui respectate in timpul implementarii proiectului.

Ultimele Articole