spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Aeroexpress optimizeaza serviciile din gara Aeroportului Domodedovo

aeroexpressAeroexpress a dat in exploatare unul din cele doua peroane de la Aeroportul Domodedovo si a inceput lucrarile de constructie la cel de-al doilea peron.
Prima faza de implementare a programului complex de renovare a infrastructurii in directia Domodedovo a fost lansata odata cu deschiderea terminalului Aeroexpress modernizat in cadrul Paveletsky Rail Terminal in decembrie 2015. Cea de-a doua faza implica constructia a doua peroane acoperite la Domodedovo. Aceste peroane vor corespunde dimensiunilor noilor trenuri supraetajate produse de Stadler. Cea de-a treia faza a proiectului va include punerea in serviciu a terminalului Aeroexpress la Aeroportul Domodedovo. Terminalul feroviar Aeroexpress va fi finalizat in al doilea trimestru din 2018 si va fi gata sa primeasca vizitatorii si participantii la Campionatul Mondial de Fotbal. Aeroexpress planuieste sa investeasca peste 2.043 milioane de ruble (30,2 milioane de euro) in constructia acestuia.
„Darea in exploatare a noului peron din Domodedovo este un pas major si face parte din masurile de pregatire a intregului sistem de transport din Moscova pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2018. Domodedovo este de obicei cea mai utilizata ruta, astfel incat obiectivul principal este de a reabilita infrastructura de aici, de a creste capacitatea si de a imbunatati calitatea serviciilor de transfer oferite calatorilor”, a declarat Valery Fyodorov, COO Aeroexpress.

Ultimele Articole