miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Licitație pentru revizii la centralele termice și la instalațiile de aer condiționat din Gara Constanța

Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o procedură de achiție în vederea selectării unei firme care să se ocupe de reviziile la centralele termice și la instalațiile de aer condiționat din Gara Constanța.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Exploatare, întreținere, reparații tehnice curente la complexul de instalații aferent stației CF Constanța Oraș”. Valoarea totală estimată a contractului este de 659.967,76 lei, echivalentul a peste 130.000 de euro.

Achiziția are ca scop încheierea unui acord cadru pe doi ani de zile pentru asigurarea funcționării în parametrii proiectați a complexului de instalații din stația CF Constanța Oraș. Exploatarea, întreținerea și reparațiile vor fi asigurate de către o societate specializată. Serviciul presupune: asigurarea încălzirii spațiilor, precum și întreținerea/supravegherea zilnică, reparații planificate și/sau accidentale, intervenții în caz de avarii, la centralele termice și instalațiile de asigurarea aer rece pentru stația CF Constanța Oraș. În categoria reparațiilor intră și verificările/reviziile impuse de legislație, asupra centralei termice, a părților componente (vase expansiune, supape siguranță etc), cât și a instalațiilor de asigurare a microclimatului pe timp de vară. Valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 329.983,88 lei fără TVA, pentru o perioadă de 12 luni.

Condiții de participarea la licitația pentru revizii la centralele termice și la instalațiile de aer condiționat din Gara Constanța

Pentru participarea la licitație, ofertantul trebuie să fi prestat servicii similare în valoare individuală/cumulată de minimum 329.983 de lei fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte, duse la bun sfârşit într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii trei ani. Servicii similare acceptate: instalare/ montare/ verificare/ reparații / întreținere/ verificări tehnice curente la cazane termice cu puteri peste 70 KW.

De asemenea, se cere autorizaţie de furnizor feroviar eliberată de AFER, însoţită de Agrement tehnic feroviar, conform Ordinului Ministrului Transporturilor nr. 290/13.04.2000 sau echivalentul din ţara ofertantului, valabile la data prezentării, pentru categoria construcții, reparații și întreținere clădiri cu specific feroviar și instalațiile aferente. Se solicită și autorizații de la ISCIR și ANRE.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22 noiembrie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 22 februarie 2024.

Ultimele Articole