joi, septembrie 28, 2023
spot_imgspot_img

AEG va oferi solutii de furnizare a energiei pentru transport feroviar in Egipt

05-aeg powerPowertronics a ales una dintre solutiile de furnizare a energiei electrice oferite de AEG Power Solutions pentru a asigura energia electrica necesara noilor sisteme de control automat pe care le va oferi Cailor Ferate Egiptene. Contractul curent a fost semnat pentru o prima transa de peste 300 de redresor/incarcatoare Protect MIP DC care vor fi livrate in urmatorii doi ani.
Incarcatoarele de baterie AEG Power Solutions’ Protect MIP 24V-50A au fost alese sa furnizeze sarcina de curent continuu pentru a controla si inchide si deschide automat bateriile.
Redresorul/incarcatorul Protect MIP este dotat cu o tehnologie de schimbare a modului de ultima generatie si o fiabilitate ridicata cu o redundanta de N+1. Este proiectat sa fie scalabil, usor de folosit si cu module de redresor interschimbabile, usor de intretinut, ceea ce face din el solutia perfecta atunci cand se pune accent pe fiabilitate si costuri de operare reduse. Sistemul este deja folosit in multe domenii, precum infrastructura feroviara, aeroporturi si utilitati.

Ultimele Articole