spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

Ambasadorul Adrian Zuckerman la Astra Rail, producătorul arădean de vagoane de marfă

O vizită a ambasadorului Statelor Unite ale Americii Adrian Zuckerman la Astra Rail a avut loc joi, cu ocazia unei deplasări în vestul țării.

Adrian Zuckerman la Astra Rail

”Astăzi (joi – n.red.), Ambasadorul Zuckerman a continuat să aibă întrevederi cu lideri politici, religioși și din domeniul afacerilor din Timișoara. Ambasadorul a depus o coroană de flori în memoria celor 1.100 de români care au fost uciși de comuniști pentru unica crimă de a fi pornit în căutarea libertății. Singura cale de a le onora amintirea este să continuăm să dezvoltăm această țară și să prețuim libertatea și statul de drept pentru care au luptat. Atât timp cât românii rămân încrezători și le cer liderilor să fie responsabili, această națiune va continua să meargă pe traiectoria extraordinară pe care am stabilit-o în acest an”, se arată într-o postare de pe contul de Facebook al Ambasadei SUA la București.

Ambasadorul a fost prezent la o masă rotundă la care au participat lideri din domeniul afacerilor din județul Timiș, prilej cu care a remarcat că talentul, spiritul antreprenorial și potențialul regional sunt uimitoare.

Adrian Zuckerman la Astra Rail: ”Un exemplu fantastic de transformare în realitate a potențialului”

Adrian Zuckerman a vizitat Astra Rail, fosta uzină Astra Vagoane Arad, care a aparținut omului de afaceri Cristian Burci și apoi a fost preluată de concernul american Greenbrier.

”Astra Rail este un exemplu fantastic de transformare în realitate a potențialului. Această companie americană este lider mondial în producția de vagoane. Ceea ce o face să fie o companie de top este combinația dintre tehnologia americană și expertiza și cunoștințele tehnice ale românilor”, se mai arată în postarea Ambasadei SUA.

Ambasadorul Adrian Zuckerman a sintetizat vizita sa la Astra rail și într-o postare pe contul său de Twitter: ”Am vizitat Astra Rail Industries Greenbrier și am văzâut cât de puternică poate fi o companie americană asociată cu expertiza și know-how-ul românesc. Conducerea și managementul puternic și un produs de clasă mondială au pus această companie în top”.

Ultimele Articole