spot_img
joi, decembrie 2, 2021
spot_img

Concurs pentru postul de administrator la Calea Ferată din Moldova. Care sunt cerințele

La Chișinău a fost anunțat un concurs pentru postul de administrator la Calea Ferată din Moldova, întreprinderea feroviară de stat din stânga Prutului.

administrator la Calea Ferată din Moldova Fiscul de la Chișinău întârzieri de salarii la CFM feroviari au fost decorați faliment la CFM divizarea Căii Ferate a Moldovei proiectele feroviare din Republica Moldova Linia Anticorupție la Calea Ferată

Doritorii pot depune documentele pentru participarea la concurs până vinerea viitoare, 16 aprilie 2021, ora 16,00.

Actele pot fi prezentate la sediul întreprinderii din municipiul Chișinău, str. Vlaicu Pîrcălab, 48, la Secretarul Consiliului de Administrație, iar concursul se va desfășura în incinta Agenției Proprietății Publice, pe adresa municipiul Chișinău, str. Piața Marii Adunări Naționale, 1. Actele pot fi depuse în intervalul orelor de program: luni – joi, 08,00 – 15,00, precizează presa de la Chișinău.

Condiții ce trebuie îndeplinite de aspiranții la postul de administrator la Calea Ferată din Moldova

Candidatul la postul de administrator va întruni următoarele cerințe: cunoaște limba de stat; deține studii superioare sau echivalentul lor; a activat în funcții de conducere cel puțin patru ani; cunoaște cel puțin o limbă de circulație internațională utilizată de ONU (constituie un avantaj); nu a împlinit vârsta necesară obținerii dreptului la pensie pentru limită de vârstă; nu are antecedente penale nestinse pentru infracțiuni săvârșite cu intenție; nu este privată de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate, ca pedeapsă de bază sau complementară, ca urmare a sentinței judecătorești definitive prin care s-a dispus această interdicție; nu este condamnată, prin hotărâre definitivă și irevocabilă a instanței de judecată, pentru infracțiuni de corupție, care cad sub incompatibilitățile și restricțiile prevăzute la art.16–21 din Legea nr.133/2016 privind declararea averii și a intereselor personale.

Directorul interimar al Întreprinderii de Stat Calea Ferată din Moldova, Adrian Onceanu, nu și-a prezentat demisia. CFM se confruntă cu restanțe importante la plata drepturilor salariale. (A.B.)

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, organizează ediţia a IV-a a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Angajatori
Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP

MAI MULTE DETALII

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole