spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

CFR Călători vrea să cumpere acumulatori pentru locomotivele diesel

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA vrea să cumpere acumulatori pentru locomotivele diesel.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat joi dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Baterii de acumulatoare cu plumb pentru pornirea locomotivelor diesel”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se vrea a fi încheiat pentru o perioadă de un an este cuprinsă între 85.000 de lei și 1.020.000 de lei, ultima sumă fiind echivalentă cu puțin peste 200.000 de euro.

Locul de executare este stipulat în anunț ca fiind livrare franco-depozit Serviciul Depozitare şi Desfacere din str. Hărmanului nr. 3, Brașov.Condiții puse la licitația de acumulatori pentru locomotivele diesel

În Caietul de sarcini al procedurii de achiziție se precizează că garanția va trebui să fie de minimum 36 de luni de la data livrării și că acumulatorii trebuie să aibă o tensiune nominală de 12 V, o capacitate nominală de 320 Ah și un curent de descărcare de 320 A.

Garanția de participare la procedura de achiziție este de 5.100 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 31 martie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 1 iulie 2022.

Ultimele Articole