Actualizarea datelor personale

Draga cititor,

 

Dorim sa va multumim pentru ca ati fost un cititor devotat al platformei de comunicare Club Feroviar. Speram ca informatiile furnizate de-a lungul anilor au fost nu doar interesante, ci si benefice pentru dezvoltarea afacerii companiei dvs.

 


Numai prin actualizarea informatiilor dvs. personale AICI

putem continua sa va trimitem informatii si notificari relevante in functie de preferintele dvs.


 

Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre noutati mass media, produsele noastre și evenimentele organizate de noi și de marketing direct și publicitate.

Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea creării unui cont de utilizator, prin intermediul/accesarea căruia veți avea acces la produsele achiziționate, produsele oferite gratuit, precum si la informatii de interes de tip media.

Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dvs. a ofertelor promoționale, sau informatii despre evenimente organizate de Club Feroviar, în mod ocazional.

De asemenea, în timpul utilizării platformei www.clubferoviar.ro, sunt colectate de către societatea noastră date referitoare la istoricul căutărilor Dvs., respectiv: articole citite, produse audio-video vizualizate etc. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.

Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv, să optimizăm și îmbunătățim funcționarea platformei noastre, astfel încât să vă oferim o experiență cât mai plăcută.

Vă reamintim ca aveti posibilitatea sa va dezabonati de fiecare data cand primiti un newsletter de la noi, folosind butoanele de DEZABONARE

Pentru mai multe detalii despre Politica de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a Club Feroviar, va rugam sa accesati paginile de Termeni & Conditii si Confidentialitatea datelor de pe pagina noastra de internet.