spot_img
vineri, iulie 1, 2022
spot_img

Acordul feroviar Rusia-Finlanda va intra in vigoare in decembrie

05-finlanda-rusiaAcordul privind transportul feroviar dintre Finlanda si Rusia va intra in vigoare la 22 decembrie 2016. Instrumentele de ratificare ale acordului au fost schimbate in Moscova la 21 noiembrie 2016, conform Ministerului finlandez de Transport si Comunicare. Noul acord inlocuieste acordul din 1997 si anexele acestuia cu privire la transportul feroviar.
Noul acord se aplica direct transportului international de calatori si de marfuri dintre Finlanda si Rusia. Transportul direct intre tari se refera la transportul feroviar de calatori unde nu este necesar schimbul de trenuri si transportului feroviar de marfuri unde marfurile nu trebuie incarcate sau descarcate pentru transfer in statiile feroviare de la granita.
Noul acord clarifica regulile serviciilor de transport feroviar si imbunatateste eficienta acestora. Acesta reglementeaza termenii, drepturile si obligatiile in transportul de calatori si marfuri. De asemenea, acesta reglementeaza obligatiile, precum obligatia in caz de prejudiciu, intre operatorii de transport.

Ultimele Articole