spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Acord de colaborare Club Feroviar – Asociația pentru Ecologie, Transport, Economie și Reziliență

Un acord de colaborare Club Feroviar-Asociația pentru Ecologie, Transport, Economie și Reziliență a fost semnat miercuri, în cea de-a doua zi a evenimentului Zilele Feroviare – Summitul de Investiții Club Feroviar, de către reprezentanții celor două entități, Cosmin Botez, respectiv Sorin Bota.

Acordul de parteneriat prevede organizarea și desfășurarea în comun de activități, de accesare de fonduri nerambursabile și susținerea reciprocă a initiativelor și proiectelor fiecărei părti.

Fiecare parte se angajează să coopereze, să efectueze și să îndeplinească, prompt și la timp, toate obligațiile care îi revin în temeiul acestui acord de parteneriat sau al altor documente încheiate ulterior, într-o manieră de bună-credință și respectând legislația națională.

Ce presupune acest acord de colaborare Club Feroviar – Asociația pentru Ecologie, Transport, Economie și Reziliență

Concret, cele două părți se angajează la susținerea reciprocă a proiectelor și evenimentelor și participarea la acestea, inițierea de proiecte și evenimente comune legate de promovarea inovației în trasporturi, a introducerii noutăților, invențiilor din domeniu în practică, susținerea și elaborarea de soluții moderne în domeniul trasporturilor, accesarea de fonduri pentru cercetare în domeniu și perfectionarea profesională a angajaților din domeniu, asigurând atragerea specialiștilor.

Zilele Feroviare, cel mai important eveniment feroviar ”business to business” din România

Club Feroviar și Universitatea Politehnica București, cu sprijinul Asociaţiei Industriei Feroviare din România (AIF), în parteneriat media cu AGERPRES și Jurnalul de Afaceri, organizează evenimentul strategic Zilele Feroviare 2022 – Summitul de Investiţii Club Feroviar.

Evenimentul se desfășoară în perioada 22-24 martie, la Universitatea POLITEHNICA Bucureşti, Facultatea de Transporturi. Zilele Feroviare – Summit-ul de Investiții Club Feroviar este primul eveniment exclusiv feroviar din România dedicat investitorilor, managerilor de TOP din domeniu, dar și furnizorilor de echipamente, servicii și produse specifice. Evenimentul, ajuns la a XVI-a ediție, reprezintă o platformă de comunicare între operatorii feroviari de transport, administratorii de infrastructură, reprezentanţii Guvernului şi cei ai industriei feroviare internaţionale.

AFLA MAI MULTE DESPRE SUMMIT PE www.summit.clubferoviar.ro

Ultimele Articole