spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Achiziție de SUV-uri la Regionala București a CFR SA. Suma și dotările, la fel ca la Brașov

O achiziție de SUV-uri la Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a fost lansată după modelul celei de la Regionala Brașov.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri anunțul de licitație ce are ca obiect ”Autoturism SUV”. Valoarea totală estimată a contractului este de 289.917 lei, echivalentul a aproape 60.000 de euro.

O licitație similară a fost lansată la începutul lunii în curs și de Regionala Brașov, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar. Acolo, valoarea totală estimată a contractului este de 96.639 de lei, echivalentul a aproape 20.000 de euro. Cum la Brașov se vrea cumpărarea unui singur SUV, iar la București se intenționează a se cumpăra trei, valoarea unitară este aceeași.

Achiziție de SUV-uri la Regionala București. Caietul de sarcini, identic cu cel de la Brașov

Autoturismele SUV sunt propuse pentru a fi achiziționate în scopul reînnoirii parcului auto, uzat din punct de vedere tehnic și depășit din punct de vedere al duratei normale de funcționare, urmând a fi folosit pentru realizarea tuturor deplasărilor aferente activităților specifice CNCF CFR SA și SRCF București.

Caietul de sarcini este aproape identic cu cel de la regionala Brașov a CNCF CFR SA. Autoturismele vor avea următoarele caracteristici: – Capacitate rezervor carburant: 50 litri; – Tip transmisie: 4×2; – Tip SUV; – Număr de uși: 5; – Dimensiuni jante și pneuri față-spate: 215/60 R17; – Motor termic cu capacitate cilindrică 1332 cmc; – Număr cilindri: 4; – Număr supape: 16; – Cuplu maxim (nm): 250; – Putere maximă (KW/CP) 110KW 150 CP; – Tip injecție common rail cu mulți-injecție; – Carburant: benzină; – Norme de poluare: EURO 6; – Tip de omologare: WLTP; – Ampatament: 2673 mm; – Garda sol: 217mm; – Lățime totală cu retrovizoare: 1804/2052 mm; – Lungime: 4341mm; – Tip cutie viteze: automată EDC. Volanul trebuie să fie îmbrăcat în piele.

Pentru participarea la licitație, se solicită lista livrărilor de produse realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau cumul de contracte din care să reiasă furnizarea de produse similare, în ultimii trei ani, cu o valoare individuală/cumulată de minimum 289.917 lei fară TVA.

Valoarea garanției de participare este de 2.899,17 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 3 octombrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 3 februarie 2023.

Ultimele Articole