spot_img
miercuri, octombrie 5, 2022
spot_img

Cei doi mecanici de locomotivă, grav răniți în accidentul feroviar din Germania

Investigatorii încearcă marţi să afle cauza din care s-a produs luni după-amiază accidentul feroviar din Germania, coliziune între două trenuri regionale în apropiere de München.

Accidentul s-a produs la Ebenhausen-Schäftlarn, o municipalitate situată la sud-vest de capitala bavareză, așa cum a informat ieri Club Feroviar.

O persoană a decedat în acest accident. Numărul celor grav răniţi a urcat la şase, printre care mecanicii de locomotivă ai celor două trenuri, informează Agerpres. Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Munchen, Andreas Franken, a spus că, în total, au fost rănite 18 persoane în accident.

Serviciile de urgenţă au desfăşurat 680 de membri la locul accidentului pentru operaţiunile de salvare. Poliţia a recuperat din ambele trenuri echipamentele de înregistrare a călătoriei, echivalentul cutiilor negre de la un avion.

Accidentul feroviar din Germania. A fost adusă o macara la fața locului

Cele două trenuri de navetişti, ce transportau în total 95 de pasageri şi veneau din direcţii opuse pe aceeaşi linie, s-au ciocnit luni în jurul orei locale 16:40 (17:40 ora României).

„În München, două trenuri S-Bahn s-au ciocnit în zona stației S-Bahn Ebenhausen-Schäftlarn luni după-amiază. Potrivit primelor constatări, mai multe persoane au fost rănite. Urmează mai multe informații”, a trasnmis Deutsche Bahn printr-o postare pe contul său oficial de Twitter.

La locul accidentului a fost adusă o macara de mari dimensiuni pentru a înlătura părţile distruse din cele două trenuri.

Ultimele Articole