spot_img
sâmbătă, iulie 2, 2022
spot_img

Accidentul de tren din Buzău: șoferul microbuzului a murit la spital. Bilanțul a ajuns la cinci morți

Şoferul microbuzului care a provocat accidentul de tren din Buzău, în urmă cu două săptămâni, a murit la spital, iar bilanțul carnagiului ajunge astfel la cinci morți.

accidentul de tren din Buzău accident grav la Galați

Fostul poliţist a decedat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Buzău.

Şoferul în vârstă de 50 de ani, originar din Vrancea, a murit la spital, în Secţia Terapie Intensivă unde a fost internat imediat după producerea tragediei. El nu a putut fi transferat la un spital din Bucureşti pentru că nu ar fi rezistat pe drum. Bilanţul tragediei de la Bâîlhacu a ajuns, astfel, la cinci morţi.

Șoferul băut a provocat accidentul de tren din Buzău

În urmă cu două două săptămâni, un microbuz cu 16 oameni a fost izbit de un tren, la ieşirea din satul buzoian Bâîlhacu. Şoferul microbuzului a ignorant semnalele acustice şi luminoase şi bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată, iar maşina a fost izbită în plin şi târâtă zeci de metri.

Patru oameni au murit în urma impactului, iar 12 au fost răniţi, unii dintre ei grav. Victimele se întorceau din străinătate ca să petreacă sărbătorile pascale în România. Pasagerii care urmau să ajungă la Brăila şi Galaţi fuseseră preluaţi de la Bihor, de microbuzul condus de Viorel Linţeanu, un fost poliţist din Vrancea retras din activitate.

În urma prelevării probelor de sânge s-a stabilit că acesta consumase băuturi alcoolice. De altfel, Viorel Linţeanu avea şi permisul suspendat tot pentru băutură, acesta circulând cu o dovadă, după ce contestase măsura poliţiştilor.

Ultimele Articole