spot_img
sâmbătă, iulie 2, 2022
spot_img

GALERIE FOTO Două accidente pe calea ferată s-au produs în această dimineață. O femeie a decedat

Două accidente pe calea ferată s-au produs luni dimineață, unul în județul Timiș, celălalt în județul Prahova, în urma cărora o persoană și-a pierdut viața.

Primul accident (rutier, nu feroviar) a avut loc în județul Timiș. Un camion a fost izbit de un tren la o trecere peste linii, între Teremia Mare și Comlosu Mare, într-o zonă cu vizibilitate redusă, din pricina vegetației, informează site-ul Opinia Timișoarei.

Șoferul s-a avântat peste calea ferată fără să se asigure îndeajuns, iar o garnitură operată de Regio Călători a lovit în plin autotrenul și l-a răsturnat. În urma impactului, cabina autocamionului, care transporta cereale, a fost cuprinsă de un incendiu.

În momentul accidentului, în tren se aflau trei pasageri, care nu au pățit nimic și au reușit să coboare imediat. Și șoferul a ieșit repede din cabină, teafăr și nevătămat. Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și 11 subofițeri, care încearcă să oprească focul și să degajeze calea ferată.

Accidente pe calea ferată. O femeie a murit

FOTO Cristian Alexandru Mihalcea

Un alt accident, de această dată mortal, s-a produs luni în Prahova. O femeie și-a pierdut viață după ce a fost lovită de trenul 15150, operat de Transferoviar Călători, care circula pe ruta Măneciu – București Nord.

ISU Prahova a confirmat în mod oficial decesul victimei, informează Observatorul Prahovean. Este vorba de o femeie în varstă de aproximativ 60 de ani. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și imprejurările în care s-a produs tragedia.

Martorii la eveniment susțin că femeia ar fi vrut să se sinucidă. Potrivit ISU Prahova, tragedia s-a produs în zona localității Teișani. În trenul care circula pe ruta Măneciu – București se aflau aproximativ 100 de persoane.

La fața locului autoritățile au trimis un echipaj de pompieri și o ambulanță SMURD.

Ultimele Articole