vineri, iulie 5, 2024
spot_img

Doi bărbați accidentați de tren în mai puțin de o oră în județul Brașov. Unul a murit

Doi bărbaţi au fost accidentaţi de tren vineri, la diferenţă de mai puţin de o oră, în județul Brașov, iar unul dintre ei a murit.

Cele două accidente au avut loc la câţiva zeci de kilometri distanţă. Una dintre victime a murit la faţa locului, potrivit polițiștilor din Braşov, citați de Digi24.

În jurul orei 15.30, dispeceratul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov a fost sesizat, prin apel de urgenţă, că un tren Interregio care circula pe relaţia Bucureşti-Târgu Mureş, în zona localităţii Prejmer, la ieşire spre localitatea Ozun, Covasna, a lovit o turmă de oi şi pe bărbatul care se deplasa cu acestea.

În urma accidentului, ciobanul a murit, fiind surprins de locomotiva trenului operat de SNTFC CFR Călători. De asemenea, în impactul cu locomotiva au fost omorâte şi aproximativ 20 de oi.

Accidentat de un tren al Regio Călători

Un al accident a avut loc în jurul orei 16.00, în apropierea gării Bartolomeu din municipiul Brașov, lângă Stadionul Tineretului.

Un tren operat de Regio Călători care circula între Zărneşti şi Braşov a acroşat un bărbat ce s-ar fi deplasat pe jos, printr-o zonă neamenajată. Bărbatul a suferit politraumatisme şi a fost transportat la spital.

În ambele cazuri, poliţiştii braşoveni continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu cei doi bărbați accidentaţi de tren.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole