spot_img
miercuri, ianuarie 19, 2022
spot_img

Accidentat mortal de tren la Drăgășani. Mecanicul n-a putut să evite impactul

Un bărbat de 50 de ani din Drăgășani, județul Vâlcea, a fost accidentat mortal de tren în dimineața zilei de marți, 3 august, la o trecere cu calea ferată, fără bariere, din municipiu.

accidentat mortal de tren

Din declaraţiile mecanicului de locomotivă, reiese că omul i-a apărut brusc pe şine şi nu este exclus ca în urma cercetărilor să se constatate că a fost vorba despre o sinucidere. Nu a mai apucat să frâneze şi l-a accidentat.

”Polițiștii din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Drăgășani intervin în acest moment la un accident feroviar,  soldat cu decesul unui bărbat. Din primele date s-a constatat că mecanicul de locomotivă a observat pe șinele de tren un bărbat, nu a putut să frâneze și l-a accidentat pe acesta, survenind decesul. Victima are 50 de ani, este din Dragasani, iar  accidentul s-a petrecut în municipiul Drăgășani, la  un pasaj rutier de trecere la nivel cu cale ferată, fără bariere”, au transmis polițiștii.

Accidentat mortal de tren. IR 1923 are o întârziere de peste 90 de minute

Trenul implicat în accidentul de la Drăgăşani, IR 1923,  circula pe relaţia Mangalia-Sibiu. Traficul feroviar şi rutier a fost întrerupt mai bine de o oră, între orele 4:12 şi 5:20.

Dintr-o informare transmisă de reprezentanţii ISU Vâlcea reiese că după accident a fost nevoie de prezenţa pompierilor militari pentru a găsi corpul neînsufleţit al bărbatului accidentat pe şinele de cale ferată: „O misiune căutare persoană, posibil lovită de tren, în municipiul Drăgăşani – intervenţie în derulare la momentul raportării”.

Trenul are o întârziere de 95 de minute. (A.B.)

Ultimele Articole