spot_img
marți, noiembrie 30, 2021
spot_img

VIDEO Accident spectaculos în Norvegia. Un camion și un iaht au fost spulberate de tren

Un accident spectaculos în Norvegia s-a produs în această săptămână, când un camion și un iaht au fost pur și simplu spulberate de un tren de călători.

accident spectaculos în Norvegia

Camionul transporta ambarcațiunea defectă, când a rămas blocat pe șine.

Deși a fost avertizat în privința obstacolului aflat în fața sa pe șine, mecanicul de locomotivă nu a putut opri la timp și a spulberat camionul și iahtul, blocate pe calea ferată la Skien, în Norvegia. Incidentul a avut loc în jurul orei 11,45 dimineața, pe 29 aprilie. Nu se cunoaște motivul pentru care camionul a rămas blocat pe șine și a fost surprins de coborârea barierei care anunța apropierea trenului.

Accident spectaculos în Norvegia. Șoferul a ieșit la timp din cabina camionului

Pe filmare se poate observă cum trenul lovește în plin camionul și ambarcațiunea pe care o transporta acesta, împingându-le până când reușește să oprească.

Patru pasageri și trei angajați ai căilor ferate se aflau în tren, informează site-ul Deschide.md. Aceștia au suferit răni minore. Șoferul și însoțitorul său au ieșit la timp din cabina camionului și au reușit să se îndepărteze suficient pentru a nu fi răniți, atunci când au văzut că trenul se apropie.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole