luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Accident pe Șoseaua Chitilei din București. O ambulanță a intrat într-un refugiu de tramvai

Trei persoane au fost rănite vineri dimineață într-un accident pe Șoseaua Chitilei din București, unde o ambulanţă SMURD a lovit un refugiu de tramvai.

accident pe Șoseaua Chitilei

Accidentul a avut loc în jurul orei 7,00. Potrivit primelor informaţii disponibile, ambulanţa se deplasa la o intervenţie şi a încercat să depăşească o maşină pentru a intra pe linia de tramvai. Vehiculul a intrat în refugiul de tramvai, care, după cum au spus pompierii prezenţi la faţa locului pentru a interveni, nu ar fi fost semnalizat corespunzător

Trei persoane, toate membre ale echipajului SMURD, au fost rănite. Două dintre acestea au răni uşoare. Şoferul a fost rănit grav la picior şi va trebui operat. Toţi trei au fost transportaţi la spitalul Floreasca.

Accident pe Șoseaua Chitilei. Nu circulă tramvaiele

Circulaţia tramvaielor pe Şoseaua Chitilei este oprită.

”Liniile 3 și 45 – blocate pe Șos Chitila, la stația Crinului, pe sensul spre Mezeș. Cauza: vehicul rămas defect pe linia de tramvai. Tramvaiele circulă pe traseu deviat”, a anunțat inițial Societatea de Transport București pe contul său de Twitter.

Apoi, STB a revenit cu o altă postare. ”Liniile 3 şi 45 sunt blocate în continuare pe Şos. Chitila. Pentru preluarea călătorilor de pe traseu, funcţionează o linie navetă de autobuze, între Mezeş şi Clăbucet”, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole