spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

Accident pe linia tramvaiului 41. STB a introdus o linie navetă de autobuze

Un accident pe linia tramvaiului 41 din București s-a produs duminică după amiază, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns pe șine, dincolo de gardul de protecție.

accident pe linia tramvaiului 41

Accidentul s-a produs pe Șoseaua Virtuții. Șoferul mașinii și un pasager au fost transportați la spital. Autoritățile nu au transmis informații cu privire la starea de sănătate a celor doi.

”Din primele date, conducătorul unui autovehicul care circula pe Șoseaua Virtuții către Splaiul Independenței ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe calea de rulare a tramvaielor. Din dinamică, autovehicul s-a răsturnat. În urma accidentului rutier, două persoane, pasageri în auto au fost transportați la spital pentru ingrijri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezulatul fiind de 0,40 mg/litru, alcool pur în aerul expirat”, a transmis Poliția Capitalei.

Accident pe linia tramvaiului 41. Linia navetă a fost și ea deviată

”Linia 41 – blocată pe ambele sensuri pe Șos. Virtuții, între stațiile Orșova și Ciurel. Cauza: eveniment de circulație; autoturism rămas pe linia de tramvai. Pentru preluarea călătorilor, se formează linie navetă de autobuze”, a transmis inițial Societatea de Transport București, pe contul său oficial de Twitter.

Apoi, linia navetă înființată ad-hoc a fost și ea deviată: ”Liniile 178 și 641 (linie navetă ce înlocuiește linia 41) funcționează pe traseu deviat, pe sensul spre Piața Crângași, la dispoziția Poliției Rutiere”. În final, autobuzele au revenit pe traseul normal, potrivit ultimei postări a STB: ”Liniile 178 și 641 funcționează pe traseul normal”.

Ultimele Articole