spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

Accident pe linia de Aeroport. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului, circulație feroviară blocată

Un accident pe linia de Aeroport a făcut ca miercuri circulația feroviară să fie oprită pe relația Gara de Nord-Henri Coandă.

UPDATE La ora 14.55 a fost reluată circulația feroviară pe ruta București Nord – Aeroport

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a informat că circulația trenurilor pe relația București Nord – Aeroport și retur este întreruptă temporar, din cauza unui accident înregistrat în zona Punctului de Oprire (PO) Carpați, unde trenul 7932 a surprins și accidentat o persoană.

Circulația trenurilor spre și dinspre Aeroport este oprită în intervalul orar necesar intervențiilor desfășurate la locul accidentului de către organele abilitate – Poliție/Procuratură, reluarea traficului feroviar fiind condiționată de finalizarea tuturor procedurilor prevăzute pentru astfel de situații.

Din primele informații transmise de mecanicul trenului, victima este un bărbat care se pare că s-a aruncat în fața trenului.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. transmite scuzele aferente călătorilor, pentru această situație, și îi asigură că traficul va fi reluat imediat ce reprezentanții organelor de cercetare, de la fața locului, permit redeschiderea liniei București Nord – Aeroport.

Ultimele Articole