spot_img
duminică, februarie 5, 2023
spot_img

Accident pe calea ferată la Sângera. Un bărbat a rămas blocat sub un vagon

Un accident pe calea ferată la Sângera s-a produs miercuri seara. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a rămas blocat sub un vagon după ce a fost lovit de un tren.

Salvatorii au avut o misiune neobișnuită de a salva o persoană care a rămas blocată sub vagonul unui tren. Cazul a avut loc la ora 20:04 pe calea ferată din apropierea orașului Sângera, municipiul Chișinău, transmite site-ul Timpul.md.

Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 38 de ani, care se afla pe calea ferată, nu a reacționat la avertizările de apropiere a trenului, astfel a fost lovit din plin de locomotiva acestuia. În urma incidentului, persoana a rămas blocată sub vagonul trenului. La fața locului au fost alertate trei echipaje de salvatori și pompieri, care au avut misiunea de a debloca bărbatul de sub fiarele vagonului.

Accident pe calea ferată la Sângera. Bărbatul a scăpat ca prin minune

Angajații IGSU au reușit să pătrundă în zona de risc și să extragă în maximă siguranță persoana lovită de tren. În urma incidentului produs, bărbatul s-a ales cu un traumatism sever la un picior, însă viața acestuia este în afara oricărui pericol. La locul accidentului au fost alertați medicii serviciului de urgență, care au transportat bărbatul către Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite. Potrivit datelor statistice, de la începutul anului 2022, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din Republica Moldova au salvat 77 de persoane din diverse situații de risc.

Ultimele Articole