miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

FOTO-VIDEO. Accident pe calea ferată. O mașină a fost târâtă de locomotivă pe un pod

Un accident pe calea ferată a avut loc joi dimineață în județul Constanța, când o mașină care a intrat în fața unui tren de marfă fără să se asigure a fost târâtă de locomotiva acestuia până pe un pod feroviar de peste șosea.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Dobrogea, accidentul s-a produs între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. La locul accidentului au intervenit Detașamentul Fripis cu autospeciala pentru Descarcerare și Stația de Pompieri Midia cu o autospecială de stins incendii de tip ASAS și o ambulanță SMURD B2.

În mașină se afla, la volan, un bărbat în vârstă de 35 de ani, încarcerat. Pompierii au reușit extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate. El era conștient și cooperant.

Accident pe calea ferată. Traficul feroviar de călători nu este afectat

Accidentul rutier din județul Constanța s-a produs în jurul orei 7.20, între stațiile Nazarcea și Năvodari, la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, de la km 21+900, a precizat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi ferate CFR SA.

Accidentul rutier a fost imediat anunțat la numărul unic de urgență 112, pentru intervenția reprezentanților ISU. Trenul implicat în accidentul rutier aparține Grup Feroviar Român. Pe linia de cale ferată respectivă circulă doar garnituri de marfă, context în care traficul feroviar de călători pe raza județului Constanța nu este afectat, a mai menționat Oana Brânzan.

Ultimele Articole